NB I

Elköltözhet az Újpest a Megyeri útról

Roderick Duchatelet túlzónak tartja a stadion használatáért kért összeget.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A csakfoci.hu információi szerint könnyen előfordulhat, hogy a következő idényben nem a Megyeri úton játssza bajnoki mérkőzéseit az Újpest FC. A lilák stadionbérleti szerződése lejár, és egyelőre nincsen megállapodás annak meghosszabbításáról – sőt a felek elképzelései távol vannak egymástól. Éppen ezért a klub a Vasas angyalföldi létesítményét nevezte meg hazai pályájaként a licenckérelemben.

A Megyeri úti létesítmény tulajdonosa és a csapatot működtető gazdasági társaság között korábban létrejött bérleti szerződés meghosszabbításáról a felek állítólag azért nem jutottak megegyezésre egymással, mert Roderick Duchatelet túlzónak tartja a stadion használatáért kért összeget. A gondot az jelenti, hogy az eddigi kedvezményes ár helyett piaci árat kérnek a belgától, a két összeg között pedig igen jelentős az eltérés.

További gondot jelent ezzel kapcsolatban az, hogy az Illovszky-stadion jelen állapotában nem alkalmas élvonalbeli mérkőzések megrendezésére, állítólag korszerűsítésre szorul. Ugyanakkor könnyen lehet, hogy az angyalföldieknek is érdekük lesz a fejlesztés, hiszen feljutásra állnak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik