NB I

Születésnapi derbisikerben reménykednek a Fradinál

A zöld-fehérek felkészülése nem változik az ellenfél kiléte miatt, de a nyomás és a hangulat fokozódik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Vasárnap délután rendezik a Ferencváros–Újpest derbit. Az élvonal 23. fordulójának rangadója előtti sajtótájékoztatón Rozványi Balázs, Orosz Pál, Varga Roland, Böde Dániel, Popov Patrik és a 49. születésnapját ezen a héten ünneplő Thomas Doll vezetőedző beszél a várakozásairól, illetve egy különleges téma is szóba kerül.

2015 a társadalmi felelősségvállalás éve az FTC-nél. Minden hónapban egy-egy ügy mellé áll a klub. Április az egészségvédelemé, április 10. pedig a Nemzeti Rákellenes Nap. A sajtótájékoztatón bemutatkozik a sportsajtónak a Magyar Rákellenes Ligaés arról is beszélnek a megjelentek, hogyan támogatja a rák ellenes küzdelmet a Ferencvárosi TC.

A Rangadó.hu folyamatosan frissülő tudósítással jelentkezett a Groupama Arénából!

13.00: megérkezett Thomas Doll is, aki egyenesen a repülőtérről jött. Hogy honnan érkezett ismét Budapestre, egyelőre nem tudjuk, de reméljük, hamarosan kiderül… A sajtótájékoztató első témája a társadalmi felelősségvállalás.

13.05: Orosz Pál ügyvezető néhány mondatban ismertette, a Ferencvárosi TC életében hogyan jelenik meg és milyen szerepet játszik a társadalmi felelősségvállalását, ezután Rozványi Balázs ismertette a Magyar Rákellenes Liga tevékenységét.

13.15: A játékosok a melegítőjükön, a menedzsment tagjai pedig a zakójukon viselik majd a rákellenes küzdelmet szimbolizáló szalagot.

13.17: Varga Roland elmondta, hogy mindössze három hónapig szerepelt kölcsönjátékosként Újpesten, ezért nem kötődik hozzájuk. Magyarországon egyetlen klubhoz, a Győri ETO-hoz kötődött, mielőtt a Fradihoz érkezett. Nagyon bízik a csapatban és a győzelemben.

13.18: Thomas Doll szerint a játékosok tudják, mit várnak el tőlük vasárnap, és egy ilyen derbin hogyan kell teljesíteniük. Böde Dániel is tudja, hiszen részt vett már néhány derbin. Volt már egy Ligakupa-meccs az újpest ellen a Groupama Arénában, de ez lesz az első bajnoki derbi az új stadionban. Ugyanúgy készülnek, mint az összes többi meccsükre, de vasárnapig próbálják emelni nyomást, hogy igazi derbihangulatban legyenek a játékosok.

13.19: A sajtótájékoztató, ezzel együtt élő szöveges tudósításunk véget ért.

Olvasói sztorik