NB I

Bartha csökkentené a kapott gólok számát

Némileg hullámvölgyben vannak a tolnaiak, de a legjobbnak választott középpályás szeretne ezen változtatni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az élvonal 18. fordulójában a Paks már az idei második bajnokiját játszotta, és 3-1-re kikapott az MTK ideiglenes otthonában. A tolnaiak az első félidőben jobban játszottak, de nem használták ki a helyzeteiket, és ezt megbüntette a fővárosi ellenfél. A mérkőzés előtt Bartha László elismerésben részesült, ugyanis őt választották Tolna megyében az év labdarúgójának. A következő fordulóban a Paks a Puskás Akadémiát fogadja.

A Rangadó.hu érdeklődésére Bartha értékelte az MTK elleni bajnokit, és elmondta, hogy csökkenteniük kell a kapott gólok számát.

– Nem játszottunk rosszul, csak hát nem sokat értünk vele, mivel egyetlen pontot sem tudtunk szerezni. Nullára kellene redukálni a kapott gólok számát, és a helyzetkihasználásunkon is javítani kell – mondta Bartha László.

– Az első félidőben jobban játszott a Paks. Mennyiben lett volna más a mérkőzés, ha az elején berúgják a helyzeteket?
– Biztosan máshogy alakul, de lehet, hogy a végkimenetelen nem változtatott volna. Nem szeretnék ezekkel a találgatásokkal foglalkozni, de arra kell törekednünk, hogy minél hatékonyabbak legyünk.

– Több alapember is távozott a csapattól télen. Erősödtek, gyengültek, vagy minden maradt a régiben?
– Bár az eredmények ezt nem támasztják alá, szerintem minden maradt a régiben. Nagyjából ugyanolyan képességű játékosok érkeztek, mint akik távoztak, tehát ezen a téren nem változott semmi.

– Önt választották az év labdarúgójának Tolna megyében. Mekkora megtiszteltetés ez?
– Nagy megtiszteltetés ez a díj, hiszen olyan emberek kapták meg előttem, akiket nagyon tisztelek. Ennek ellenére nem szabad ebből táplálkozni, örülök neki, de szeretném bizonyítani, hogy rászolgáltam.

– A következő bajnokin a Puskás Akadémiát fogadják. Milyen mérkőzésre számít?
– Biztosan nehéz meccs lesz, hiszen a Puskás Akadémia jó csapat. Kicsit hullámvölgyben vagyunk, de szeretnénk ezen változtatni. Okosan kell játszanunk, mert ez egy észjáték, persze az ellenfél erősségeit nem szabad figyelmen kívül hagynunk. Hazai pályán sem szabad nekiesnünk az ellenfélnek, hanem taktikusan kell játszanunk, és a helyzeteinket sokkal nagyobb számban kell kihasználnunk, nem úgy, ahogy eddig tettük. Ahogy már korábban említettem, a védekezést sem szabad figyelmen kívül hagynunk.

Olvasói sztorik