NB I

Újabb két külföldi Pécsett

Csütörtökön a szerb Branko Pauljevics és a bosnyák Branko Ojdanics is aláírta szerződését.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Tovább bővült a PMFC-Matias kerete: a szerb Branko Pauljevics és a bosnyák Branko Ojdanics csütörtökön mindenben megállapodott a klubvezetőkkel, és aláírták másfél éves szerződésüket.

A 25 éves Pauljevics legutóbbi klubja a Partizan Beograd volt. Több poszton is bevethető, jobbhátvédként és középpályásként is megállja a helyét, a szakmai stáb tervei alapján Pécsett főként a középpályán juthat szerephez.

Ojdanics hetek óta a csapattal készül, a kerettel tartott a törökországi edzőtáborba is. Mivel a középhátvéd bizalmi poszt, Robert Jarni nem akart elhamarkodottan ítélni, kíváncsi volt, a bosnyák játékos miként teljesít komoly terhelés és nyomás alatt. Ojdanics jól vizsgázott, aminek szerződés lett a jutalma.

– Pauljevics azért érkezett hozzánk, mert a szakmai stáb külön kérése volt egy ilyen típusú játékos, aki gyors, erős, kombinatív, és képes az ellenfelek védelme mögé kerülni. Ojdanics szerződtetése pedig azért fontos, mert három sorozatban is versenyben vagyunk, és szeretnénk ezt az állapotot a lehető legtovább fenntartani. Az esetleges eltiltások és sérülések mellett is meg kell őriznünk a hátsó stabilitásunkat. Fontos hogy megfelelő pihenőidővel készülhessenek a középső védők a kiemelt bajnoki mérkőzésekre – mondta a klub honlapján Győri János ügyvezető.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik