NB I

Filkor Attila hazatér?

A 26 éves támadó középpályás 2006 után ismét itthon futballozhat: a Bp. Honvéd teszteli.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az néhány hete már nem titok, hogy az olasz AS Avellino tavasszal nem számít Filkor Attilára. Mivel a 26 éves támadó középpályás papíron továbbra is az AC Milan játékosa, gondoskodniuk kell róla, hogy új csapatot találjanak számára, ez pedig az orticalab.it cikkeszerint a Bp. Honvéd lehet, amelynél próbajátékon szerepel. Ezek szerint nem kizárt, hogy a Mezőkövesd elleni, szombati felkészülési mérkőzésen is pályára lép.

A közelmúltban több olasz harmadosztályú lehetősége is volt, ott azonban nem kívánt szerepelni, így kerülhet a magyar élvonalba.

Filkor az MTK utánpótlásából távozott külföldre, kilenc évvel ezelőtt. Előbb a máltai Pietá Hotspurs FC játékosa volt, majd leigazolta az olasz Internazionale. Két Olasz Kupa-meccsen, illetve rangos edzőmeccseken léphetett pályára a milánói kék-feketéknél, később azonban kölcsönadták a Grosseto, a Sassuolo, majd a Gallipoli csapatának. 2010-ben került az AC Milan kötelékébe, de a kölcsönadások folytatódtak: Triestina, Livorno, AS Bari, Pro Vercelli, Chateauroux (francia) és AS Avellino.

A magyar utánpótlás-válogatottaknak rendszeresen tagja, az U19-keretnek csapatkapitánya is volt. Később hét alkalommal a felnőtt válogatottban is szerepelt. A rengeteg kölcsönjáték mellett arról híresült el idehaza, hogy egyetlen magyar újságíróval sem hajlandó szóba állni.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik