Nemzetközi foci

Filkor: nehéz a kölcsönélet

A 26 éves középpályás most éppen a másodosztályú Avellino színeiben szeretne jó idényt produkálni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kedden bemutatták az olasz másodosztályú Avellino csapatánál az AC Milantól kölcsönben érkező Filkor Attilát, aki a tuttoavellino.it oldalon elmondta: tisztában van vele, hogy – a korábban az élvonalban is megfordult – új klubja az előző idényben jól szerepelt, de reméli, hogy a következő még jobb szezon lesz.

– Korábban elég sok fizikai problémám volt, néha pedig az edzőim nem számítottak rám. Mindig nehéz kölcsönjátékosként szerepelni, folyamatosan új csapatban, új társakkal, mindazonáltal köszönöm az AC Milannak, hogy a nehéz időkben is mellettem álltak. Mégis mindent egybevetve már huszonhat éves vagyok, és bizonyítani akarom, hogy nagy játékos válhat belőle. A középpálya közepén szeretek játszani, a fizikai állapotom pedig fokozatosan helyreáll. Az edző azt mondta, minden tőlem függ – nyilatkozta Filkor Attila.

A korábbi hatszoros magyar válogatott játékos régebben az Internationale, most pedig az AC Milan futballistája, de örökké kölcsönadják őt alacsonyabb osztályba: játszott már a francia Chateauroux, valamint az olasz Grosseto, Sassuolo, Gallipoli, Triestina, Livorno, Bari és Pro Vercelli színeiben, tehát az Avellino a kilencedik kölcsönklubja.

Olvasói sztorik