NB I

22 nyíregyházi utazik

Mátyus János kijelölte, kik vehetnek részt a törökországi edzőtáborozáson.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Február 1-11. között a törökországi Belekben edzőtáborozik a Nyíregyháza Spartacus kerete, egész pontosan 22 játékos és a szakmai stáb nyolc tagja alkotja majd a küldöttséget. A játékoskeretet az edzőtáborban tapasztaltak után véglegesíti a klub tulajdonosa.

A csapattal tart Benkő Balázs is; a saját nevelésű védő a jövőben is a csapattal készül, hétvégenként pedig Nyírbátorban játszhat. Több saját nevelésű labdarúgó is a Szpari edzéseit látogatja majd, Gondos Zoltán, Vámos Márk, Bagi Ákos, Baglyos Levente és Markovics Dávid közül ketten mindig a felnőttekkel készülhetnek, nyáron pedig egy-két fiatal profi szerződést is kaphat.

A keret már majdnem teljes, Révész Bálint az edzőtábor után kap egy beszámolót Mátyus János vezetőedzőtől az ott végzett munkáról és a játékosok teljesítményéről, ez alapján véglegesítheti a tavaszi névsort – írja a klub honlapja.

Szerdán beszámoltunk róla, hogy Szécsi Márk és Nagy Zoltán a nyírségiektől visszatért Debrecenbe, de az még nem dőlt el, hogy ők a DVSC-nél maradnak-e, vagy máshol folytatják.

A Nyíregyháza edzőtáborozó kerete

Játékosok: Hrabina Alex, Vologyimir Ovszijenko, Balogh János, Szokol Zsolt, Zoran Kosztics, Pekár László, Deniss Ivanovs, Mohamadou Abdouraman, Fodor Ferenc, Koller Krisztián, Juraj Halenár, Mihael Kovacsevics, Igor Zofcák, Rubus Tamás, Predrag Bosnjak, Törtei Tamás, Rezes László, Pákolicz Dávid, Zurabi Arziani, Dato Dartsimelia, L’Imam Seydi, Benkő Balázs

Szakmai stáb: Mátyus János, Balogh László, Márton István, Téglási Gábor, György Rolland, Zajcz István, Zákány László, Neuzer Ádám

Olvasói sztorik