NB I

Ugyanott kapott ki a Nyíregyháza, ahol ősszel

A Spartacus 3-2-es vereséget szenvedett az NB III-as Kisvárda otthonában, edzőmeccsen.
Felkészülési mérkőzés
Kisvárda-Master Good FC – Nyíregyháza Spartacus 3-2 (1-2)
Kisvárda
Nyíregyháza: Ovszijenko (Hrabina, 75.) – Szokol (Rubus, a szünetben), Ivanovs, Fodor F., Bosnjak (Törtei, 64.) – Kosztics (Koller, 64.), Zofcák, Arziani (Pákolicz, 37.), Pekár (Abdouraman, 64.) – Halenár, Seydi (Dartsimelia, a szünetben). Edző: Mátyus János
Gólszerzők: Erős G. (18., 70.), Dosso (77.), illetve Zofcák (32.), Pákolicz (44.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Nyírbátor és a Balmazújváros után ezúttal Kisvárdán játszott edzőmérkőzést a Nyíregyháza Spartacus.

Az élvonalban újonc vendégek kezdtek aktívabban: előbb egy bedobás után Seydi tette maga elé a labdát, de nyolc méterről fölé lőtt, majd Bosnjak ment el a bal oldalon, beadását Halenár 18 méterről csavarta kapura, de néhány centiméterrel elkerülte a labda a kaput. A 15. percben az igen aktívan játszó Arziani lőtt távolról, és a keresztlécet találta el.

A Szpari támadott, a Kisvárda viszont egy ellenakcióból gólt szerzett: a 18. percben Erős Gábor lőtt nyolc méterről a hosszú sarokba (1-0). A Nyíregyháza megpróbált azonnal válaszolni, és meg is volt a lehetősége, ám Halenár nyolcméteres emelését védte a hazai kapus. A 32. percben jött az egyenlítés: egy beadás után kipattant a labda, Igor Zofcák pedig nagyon okosan nem erőből lőtt, hanem húsz méterről a bal alsó sarokba csavart (1-1).

A játékrész hajrájában Arziani meghúzódott, helyére Pákolicz Dávid állt be, aki a 44. percben gólt szerzett: egy beadást nyolc méterről fejelt a kapuba (1-2). A fordulás után visszaesett a játék színvonala, és a hetvenedik percben Erős Gábor egy szép emeléssel egyenlített, majd a hajrában Dosso a kapufáról kipattanó labdát a hálóba fejelte, így a Kisvárda nyerte a találkozót – tudósított a Nyíregyháza Spartacus honlapja.

Érdekesség, hogy a harmadosztályú várdaiak ősszel is megtréfálták a megyeszékhely csapatát, amikor elbúcsúztatták a Magyar Kupából.

Olvasói sztorik