NB I

Varga Róbert távozott a KTE-től

Kedden bejelentették, hogy a Kecskemétet elhagyó 28 éves hátvéd Gyirmóton folytatja pályafutását.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Egy rövid megszakítástól eltekintve három évet töltött Kecskeméten, most viszont távozik Varga Róbert, aki elsősorban azért döntött a váltás mellett, mert szülőhelyén képzeli el a folytatást, és már a futball utáni életre is szeretne felkészülni. A KTE méltányolta a klubért tett szolgálatait, így a játékos közös megegyezéssel távozik.

– Kaptam egy olyan lehetőséget, amivel így huszonnyolc évesen élni szeretnék. Nem érzem magam öregnek, de vannak elképzeléseim a futball utáni élettel kapcsolatosan is, és ezeket otthon tudom elindítani. Kecskemétről csak szép emlékeim lesznek, rengeteg barátságot kötöttem, fájó szívvel távozom. Ezt a lehetőséget azonban úgy érzem, most nem szalaszthattam el – búcsúzott a klub honlapján Varga.

Mivel a védő győri születésű, nem nehéz kitalálni, hogy az NB II-es Gyirmót csapatában folytatja a játékot.

FRISS:

A Gyirmót FC honlapján hétfőn bejelentették, hogy három és fél éves szerződést kötöttek Varga Róberttel.

A 28 éves védő hazatér, hiszen győri születésű és néhány száz méterre lakik a gyirmóti stadiontól. A Győri ETO nevelése, majd szerepelt a Zalaegerszeg, a Videoton, a Debrecen, és legutóbb a Kecskemét színeiben. Összesen 124 mérkőzésen szerepelt az NB I-ben és hat gólt rúgott, valamint szerepelt az U21-es válogatottban is.

Olvasói sztorik