NB I

Zátonyra fut a Fradi brazil-ügye?

Orosz Pál elmondta, hogy Marcos Junior ügyében egyelőre nem tudtak kedvező megállapodást kötni a Fluminensével.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az FTC Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál volt a DigiSport csütörtök reggeli műsorának vendége. Úgy fogalmazott, hogy nem tartja elérhetetlennek a bajnoki címet, és mivel matematikai esély még van rá, nem mondtak le róla. A második hely megszerzésében mindenképpen bíznak, hiszen minden rangadójukat hazai pályán játsszák tavasszal.

Ami a játékoskeretet illeti, eddig Hajnal Tamás és Varga Roland érkezett, de folynak további tárgyalások is. A klubvezető elmondta: David Mateos tavasszal is a Fradit erősíti, mert egyetlen megkeresés sem érkezett vele kapcsolatban.

A sportsajtóban hetek óta cikkeznek egy vagy több brazil játékos érkezéséről, mivel az FTC és a Fluminense hosszú távú megállapodás kötött egymással a közelmúltban.

– Ennek az első fecskéje lehet Marcos Junior, aki akkor fog hozzánk jönni, ha olyan megállapodást tudunk kötni a Fluminensével, ami a Ferencváros számára kedvező – magyarázta Orosz Pál. – Jelen pillanatban a tárgyalások ott tartanak, hogy mi azt mondtuk, hogy azokkal a feltételekkel, amiket a brazilok szeretnének, nem akarjuk idehozni a játékost, hiszen az FTC számára nem kedvező. Ha ők ezen változtatnak, és olyan feltételrendszert tudnak nekünk biztosítani, ami számunkra kedvező, akkor természetesen szívesen várjuk. A játékos szeretne jönni, vele már megállapodtunk valamilyen szinten. Nagyon fontos, hogy az első megállapodás, amit a Fluminensével kötünk, az olyan legyen, ami a Fradi számára jó, hiszen ez egy precedensértékű dolog is lehet a jövőre nézve, tehát egészen biztosan nem fogunk olyasmibe belemenni, ami nekünk nem fele meg.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik