NB I

A Fradi 17 gólt rúgott

Lauth háromszor, Varga Roland kétszer volt eredményes a megyei első osztályú Iváncsa ellen.
Felkészülési mérkőzés
Ferencvárosi TC – Iváncsa KSK 17-0 (6-0)
Népliget
FTC. 1. félidő: Jova – Dilaver, Mateos, Nalepa, Bönig – Csukics, Somalia – Lamah, Hajnal, Gera – Böde. 2. félidő: Dibusz – Haris, Batik, Pavlovics, Csilus Á. – Gyömbér, Busai – Nagy D., Kukurozovics, Varga R. – Lauth. Edző: Thomas Doll
Gólszerzők: Hajnal (5.), Lamah (18.), Böde (26.), Somalia (29.), Mateos (30.), Gera (tizenegyesből 45.), Varga R. (54., 74.), Lauth (60., 75., 82.), Csilus Á. (64.), Busai (72., 84.), Kukuruzovics (78.), Nagy Dániel (86.), Pavlovics (88.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Fejér megyei első osztályban listavezető Iváncsa KSK ellen játszotta első téli felkészülési mérkőzését a Ferencváros. A népligeti sporttelepen rendezett meccs zárt kapus volt, tehát nézőket nem engedtek be. Érdekesség, hogy az újév első kezdőcsapatában nem Dibusz Dénes, hanem Jova Levente szerepelt kapusposzton…

Az ötödik percben Csukics labdaszerzését követően Hajnal Tamás lépett ki, majd szépen a bal alsó sarokba lőtt, laposan (1-0). A 18. percben Hajnal szerzett labdát, majd Lamah elé gurított, ő pedig jobbról betört a tizenhatoson belülre, majd a kapuba lőtt (2-0). A 26. percben Böde ugratta ki ziccerben Lamah-t, aki spiccel megpróbálta a kivetődő Boldog mellett ellőni a labdát, de a kapus testéről kipattant a labda, amit Böde begyűjtött és a hálóba lőtt laposan (3-0).

Három perccel később Csukics szerzett labdát, majd ziccerbe hozta Somaliát, aki 14 méterről magabiztosan a hálóba lőtt (4-0). A harmincadik percben Mateos lőtt szépen a jobb felső sarokba 17 méterről egy szabadrúgást (5-0). A 44. percben Somaliát rúgták fel a tizenhatoson belül, a megítélt tizenegyest Gera Zoltán higgadtan, laposan a bal alsóba gurította (6-0).

A szünetben Thomas Doll vezetőedző teljes sort cserélt. Az 54. percben egy szép labdaszerzést követően Varga Roland elé tálaltak a társak, a Fradi friss igazolása pedig ügyesen a kapu bal oldalába tekert (7-0). Hat perccel később az iváncsai tizenhatos körül passzolgattak a fővárosi játékosok, majd Nagy Dániel passzolt Lauth elé, aki elemi erővel a léc alá bombázott (8-0).

A 64. percben Csilus Ádám kapott labdát, egyedül vezethette a kapusra, és nem is hibázott (9-0). A 72. percben hatalmas tűzijáték alakult ki szegény vendégek kapuja előtt, a végén Busai lőtt Gábor kapus és egy védő mellett a hálóba (10-0). Két perccel később Varga Roland lőtt a bal szélről berobbanva a bal alsó sarokba (11-0). A 75. percben Busai passzolt önzetlenül Lauth-hoz, aki a hálóba továbbított (12-0).

Három perccel később Haris passzolt középre Kukuruzovicshoz, aki kapásból a kapu bal oldalába lőtt (13-0). A 82. percben egy beadást követően Lauth közvetlen közelről a kapuba lőtt (14-0). Két perc múlva Varga Roland indítását Busai vitte el a kapus mellett, majd a hálóba gurított (15-0). A végén Nagy Dániel tekert gyönyörűen a jobb felsőbe (16-0), majd Nagy passzát Pavlovics vette át szépen, elvitte Gábor kapus mellett és a hálóba lőtt (17-0) – tudósított az FTC honlapja.

Olvasói sztorik