NB I

Bolgár csatár érkezik a PMFC-hez

A korábbi nyolcszoros válogatott Dimitar Makrijev lehet a sereghajtó pécsiek új gólfelelőse.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Olyan támadóval erősíthet a PMFC-Matias, akire 18 évesen lecsapott az olasz Internazionale! A korábbi nyolcszoros bolgár válogatott Dimitar Makrijev kedden érkezik Pécsre, és ha megfelel az orvosi vizsgálaton, szerződtetik.

Immár biztosra vehető, hogy a 33 éves montenegrói válogatott csatár, Andrija Delibasics nem fog kelleni a pécsieknek. Az évekig Spanyolországban szereplő támadó most sem szűkölködik az ajánlatokban, és miután a PMFC nyilvánvalóan nem tartozik a legtehetősebbek közé a kérők körében, a legfrissebb hírek szerint a spanyol másodosztályban fog kikötni, vagy Ázsiában, mert állítólag ott is szívesen látnák.

Az új csatárjelölt nem más, mint Dimitar Makrijev. A 31 éves, 193 centi magas játékos tavaly a Levszki Szófiában futballozott, majd rövid ideig egy hongkongi csapatban szerepelt. Nem lehet rossz focista, mert 19 éves korában szerződtette az Internazionale, ám a milánóiaknál nem sok sót evett meg, egyszer sem lépett pályára, inkább rendre kölcsönadták (Chiasso, Bellinzona, Górnik Zabrze). Játszott később Franciaországban, Szlovéniában, Izraelben, Oroszországban és Ukrajnában is. A szlovén Mariborban 48 meccsen szerzett 23, illetve az izraeli Asdodban 133 mérkőzésen lőtt 53 gólja jelzi, hogy érzi a kaput a nyolcszoros válogatott Makrijev.

– Valóban előrehaladott tárgyalásokat folytatunk a bolgár csatárral, holnapra várjuk Pécsre – mondta a bama.hu érdeklődésére hétfőn Győri János, a PMFC ügyvezetője. – A szerződés feltételeiről már megegyeztünk vele, ha az orvosi vizsgálaton megfelel, akkor leigazoljuk. Delibasics még egy hetet kért, de nem akartunk tovább várni, mert lényeges, hogy minél előbb összeálljon a keret.

Olvasói sztorik