NB I

Elindult Spanyolországba a Videoton

A székesfehérváriak 23 fős keretében ott van a macedón válogatott csatár, Mirko Ivanovszki is.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kora reggel gördült ki a Sóstói Stadion parkolójából a Videoton autóbusza, amely a bécsi repülőtérre szállította a csapatot. Innen Palma de Mallorca érintésével Málagaba repül a fehérvári küldöttség. A tervek szerint a repülőtérről egyből egy közeli focipályára vezet a srácok útja, ahol Joan Carrillo vezetőedző átmozgató edzést tart, majd este elfoglalják a szállásukat a játékosok és a szakmai stáb tagjai, végül a napot a közös vacsora zárja.

A Videoton 23 fős kerettel utazott az edzőtáborba. A csapattal tartott a frissen igazolt francia hátvédje, Rémi Maréval, és az őszi szezonban az első kerettel készülő, fiatal Kocsis Gergő is. A román CFR Cluj együttesével történt megállapodás értelmében a Vidivel kezdi el a felkészülést a macedón válogatott Mirko Ivanovszki is.

Az edzőtábor ideje alatt a tervek szerint két felkészülési mérkőzést játszik a fehérvári együttes. Az már biztos, hogy január 29-én a Bundesliga II-ben szereplő német 1860 München ellen lépnek pályára. Az edzőtáborból január 30-án érkezik haza a csapat – írja a vidi.hu.

A Videoton FC 23 fős utazó kerete

Kapusok: Juan Calatayud, Horváth Tamás, Filip Pajovics

Mezőnyjátékosok: Szolnoki Roland, Heffler Tibor, Álvaro Brachi, Juhász Roland, Paulo Vinícius, Chakla, Fejes András, Rémi Maréval, Kocsis Gergő, Gyurcsó Ádám, Sándor György, Simon Ádám, Dinko Trebotic, Filipe Oliveira, Arturo Álvarez, Kovács István, Marko Pajac, Feczesin Róbert, Nikolics Nemanja, Mirko Ivanovszki

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik