NB I

Rodenbücher akár végleg is mehet

A harmincéves védőnek mindegy, hogy első- vagy másodosztály; olyan csapathoz igazolna, ahol rendszeresen játszik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az MTK hétfőn kezdte az alapozást a tavaszi szezonra, viszont több labdarúgónak is kérdéses a jövője a klubnál. A fővárosiak saját nevelésű középhátvédje, Rodenbücher István a távozók listáján szerepel. Kölcsönadnák a rutinos játékost, de azt még mindig nem tudni, hol folytatja pályafutását.

A Rangadó.hu érdeklődésére az ősz egy részét a másodosztályú Vasasnál töltő Rodenbücher elmondta: az a legfontosabb számára, hogy játsszon.

– Várható volt, hogy nem lesz rám szükség, hiszen megvan a létszám, és a csapat is jól szerepel. Domonyai Lászlóval leültünk beszélgetni, és elmondta, hogy kölcsön szeretnének adni. Én ezt nem akartam, de végül abban maradtunk, hogy megfelelő ajánlat esetén akár végleg is távozhatok. Mindketten szeretnénk megtalálni a legjobb megoldást – mondta Rodenbücher István.

– Vannak már ajánlatai?
– Eddig az NB II-ből vannak megkereséseim, de az élvonalból is kapok ajánlatot. Elsősorban játszani szeretnék, nekem most ez a legfontosabb, tehát mindegy, hogy első- vagy másodosztály. Jelen pillanatban az MTK-nál edzek, amíg el nem dől a sorsom.

– Az ősszel a Vasas csapatát erősítette. Hogy érezte magát Angyalföldön?
– Nagyon jól éreztem magam a Vasasnál, és a mai napig nem tudom, miért kellett eljönnöm. Pedig voltak jó meccseim, például az utolsó, Cegléd elleni bajnoki.

– Ha lett volna lehetősége maradt volna a nevelőegyesületénél?
– Természetesen igen.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik