NB I

Három játékost kölcsönadnak

Rodenbücher István, Abu Attila és Sergio is új csapatban juthat több játéklehetőséghez.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az MTK Budapest szakmai vezetése, a több játéklehetőség biztosítása érdekében a tavaszi szezonra kölcsönadná néhány játékosát. Abu Attila, a tehetséges hálóőr, Fernández Sergio Tamayo, a nyáron a klubhoz igazolt spanyol támadó és a régi motoros, a remek belső védő Rodenbücher István is lehetőséget kaphat arra, hogy másik klubnál lendüljön formába – írja a klub honlapja.

Míg Abu Attila és Rodenbücher István nem lépett pályára bajnoki találkozón az MTK első csapatában az őszi szezonban, addig Fernández Tamayo Sergio nyolc OTP Bank Liga-mérkőzésen is szerepelt, méghozzá ötször a kezdőcsapat tagjaként, ám gólt nem szerzett, de ezeket a meccseket az MTK Budapest kivétel nélkül megnyerte. A klub reméli, hogy új környezetben megtalálhatja a próbajátéka idején mutatott formáját a fiatal légiós.

Abu Attila helyzete nehéz, hiszen a fiatal kapus kevés játéklehetőséghez jut a rutinos Hegedüs Lajos, Federico Groppioni páros mellett, így közös érdeke a játékosnak és a klubnak, hogy megfelelő ajánlat esetén kölcsönbe kerülhessen a tehetséges portás.

Rodenbücher István az első Sándor Károly Akadémiáról kikerült korosztály képviselője, neve összeforr klubbal, így fontos az MTK Budapest számára, hogy megfelelő játéklehetőséget garantáljon sportolójának. Mivel tavasszal nem látszik biztosnak Rodenbücher állandó helye a szűk keretben, így ő is új állomáshelyre kerülhet a felkészülési időszakban.

Olvasói sztorik