NB I

Nem tudott segíteni az újoncnak

A Dunaújvárosból távozó Józsi György célja, hogy a sérülései után újra felépítse magát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pénteken jelentették be, hogy az újonc Dunaújváros közös megegyezéssel szerződést bontott Józsi Györggyel. A 31 éves középpályás tavaly nyáron igazolt a DPASE csapatához, de sérülése miatt nem kapott sok lehetőséget az ősszel. A Ferencváros korábbi csapatkapitánya a Rangadó.hu érdeklődésére beszélt távozásának okairól.

– Nyáron úgy egyeztünk meg a Dunaújvárossal, hogy fél év után újra leülünk. Ez megtörtént, és az lett belőle, hogy közös megegyezéssel szerződést bontottunk – kezdte Józsi György. – Ez is benne volt a pakliban, hiszen komolyabban megsérültem, és így nem tudtam a csapat segítségére lenni. Szerencsére most már teljesen egészséges vagyok és várom az új kihívást.

A korábban Győri ETO-ban és Zalaegerszegen is futballozó játékos a sérülései után szeretné magát újra felépíteni, de azt még nem tudja, erre hol lesz lehetősége.

– A legfontosabb számomra mindig az egészség volt, és sajnos ez a félszezonom nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna. Későn, augusztus közepén csöppentem csak bele a dunaújvárosi munkába. A Nyíregyháza elleni meccsen felszakadt a szemöldököm, és volt egy kis agyrázkódásom is. Később jött a trombózis is, úgyhogy nem a legszerencsésebben alakult ez az ősz. Most az a célom, hogy újra felépítsem magam. A jövőmmel kapcsolatban egyelőre még nincs semmilyen fejlemény. Zalaegerszegi vagyok, úgyhogy most hazajöttem, és itt leszek, egyénileg készülök. Még nem tudom, hol folytatom, semmi konkrétum nincs a folytatással kapcsolatban.

Olvasói sztorik