NB I

Csillagászati pénzek Győrben?

Havi tízezer dolláros fizetést és kétezer eurós győzelmi prémiumot tartalmazott a szerződéstervezet.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nem titok, hogy Vasile Miriuta több olyan játékost is Győrbe szeretne csábítani, akivel előző klubjánál, a súlyos anyagi nehézségekkel küzdő kolozsvári CFR-nél együtt dolgozott. A legnehezebb feladatnak a 28 éves román középpályás, Ciprian Deac megszerzése tűnik.

Az actualdecluj.ro cikkeújabb részleteket közölt a tárgyalásokról. A szerző szerint Miriuta egyik kedvenc játékosa Deac, ezért többórás tárgyalásokat folytatott Tarsoly Csaba tulajdonossal annak érdekében, hogy meggyőzze, szükség van rá. Az ETO nagyfőnöke végül elfogadta a javaslatot, úgyhogy az edző felhívta a játékost, és közölte vele, hogy hamarosan jöhet az orvosi vizsgálatra.

A román középpályás a szerződéstervezet értelmében 10 ezer dollárt keresne havonta, további kétezer euró járna neki minden győzelem után, valamint bérelt lakás, autó, és egyéb prémiumok. Miriuta másnap már Szasa Sztevanovics sportigazgató társaságában várta Deac érkezését, de néhány óra elteltével csak egy telefonhívást kapott. A középpályás elmondta, hogy még a győrinél is jobb ajánlatot kapott Izraelből, a Beitar Jeruzsálem csapatától…

Ezt az egyáltalán nem jó hírt az ETO edzője már közölte is a klubvezetőkkel. A cikk szerint a korábbi román válogatott játékos, Bogdan Mara győzte meg Deacot arról, hogy utasítsa vissza a magyar klub ajánlatát, és az ő közvetítésével zajlanak a tárgyalások az izraeliekkel. Az ottani ajánlat évente 200 ezer eurót garantál a középpályás számára. A játékos most Kolozsváron tartózkodik, de még semmilyen szerződést nem írt alá a Beitarnál.

Olvasói sztorik