NB I

Kapusedzője nélkül kezdett a Haladás

Andrea Mancini és Raffaele Alcibiade ott volt az idei első edzésen, Nagy Patrik nem.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfőn délelőtt megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra az élvonal kiesőhelyén álló Haladás. Az idei esztendő első gyakorlását az Illés Akadémia műfüves pályáján tartotta Szentes Lázár vezetőedző, akinek munkáját a tréning első felében Füzy Gábor és Németh Zoltán erőnléti edzők is segítették. Ők közösen fogják ellátni az erőnléti edzői feladatokat.

A bemelegítés és nyújtást követően a csapat két részre oszlott, és különböző labdás feladatokat hajtottak végre a játékosok. Az edzésen két új arc is feltűnt, a Bp. Honvédtól ősszel távozó középpályás, Andrea Mancini, valamint az ősszel szintén Kispesten szereplő, szabadon igazolható olasz védő, Raffaele Alcibiade. Az előzetes hírekkel ellentétben a korábban Kecskeméten futballozó Nagy Patrik nem volt ott az első tréningen. Rajta kívül hiányzott még Városi Viktor, Szakály Attila, Dvorschák Gábor és Tommaso Rocchi.

Dvorschák Gábor egyébként Mezőkövesdre tart, míg Szakály Attilát a ZTE szemelte ki magának. A csapattal kapcsolatos hír, hogy Szentes Lázár megköszönte Jakab Csaba kapusedző munkáját. Utódjáról később döntenek – írja a haladasfc.hu.

Olvasói sztorik