NB I

Átigazolási időszakot a sportriportereknél is!

Miért is van az, hogy csak az ún. játékosok szerződhetnek nagy csinnadrattával ide vagy oda? Miért nincs mercato a sportriportereknél? Micsoda remek hírek és álhírek röpködhetnének heteken át a holtszezonban!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Képzeljük el például a következő átigazolási hajrát. Forró drót, hatalmas izgalmak, percenként változó végkifejlet!

Éjfél előtt tíz perccel a Telesport két szerkesztője a Budapest TV-hez került, két mikrofonállványért és egy nagymellű bemondónőért cserébe. Riskó Géza elmondta, történelmet írtak és bizakodóan néz a szezon elé. De mire a mondat végére ért, leváltották Szujó Zoltánra, akinek kinevezését Menczer Tamás így kommentálta: „Ha jól látom, Szujó az, de nem jól látom.”

Menczer ezzel búcsút is vett eddigi klubjától, a jövőben zárt láncú biztonsági kamerahálózaton közvetít exkluzív futsal-meccseket Szijjártó Péter villájának alagsori sportcsarnokából.

A mercato csúcsa mindazonáltal Faragó Richárd leszerződése a DigiSporthoz, már be is mutatták, telt ház előtt kiabált kicsit és elmondott néhány statisztikai adatot fejből. Pillanatok alatt eladtak a nevével több száz ceruzahegyezőt.

„Üdv a legnagyobbak közt!” – köszöntötte Gundel Takács Gábor az MTV-hez szerződő Zombori Sándort Twitter-oldalán. Zombori a reptéren laza oldalfaszokkal lepte meg rajongóit, később korrigált.

A Sport TV hosszú lábú csajokat igazolt az utánpótlásáról híres IX. kerületi riporterstúdióból, a nevüket még nem jegyezték meg, de hamarosan bemutatják őket. Lipcsei Betta elmondta, a konkurencia nagyobb bedobásra ösztönzi. Vagy valami hasonlót.

Somos Ákos mégsem ment el a Lombard Pápa TV-hez, mert nem tudott megegyezni az anyagiakban a nem létező csatornával. „Korrekt ajánlatot kaptam, de úgy érzem, még korai lenne egy fiktív műsorban levezetnem. Megtiszteltetés lett volna, de majd legközelebb” – mondta a rossz nyelvek szerint igen anyagias riporter. Egyelőre Kovács László kapusedző helyettesíti megbízott riporterként.

Breaking News!! Az MTV-nél bejelentették, hogy hamarosan élőben közvetítik Knézy Jenő meghosszabbított szerződésének aláírását, a riporter Knézy Jenő lesz. A köztévé jövőre induló sportcsatornáján archív felvételeket kommentál majd Rokob Péter, aki közben valóságos legenda lett alsóbb osztályú skandináv televíziókban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik