NB I

Ultrák nélküli Vidi-rangadó?

Fontos lenne a jó hangulat a Ferencváros vasárnapi, székesfehérvári vendégjátékán.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Vasárnap rendezik az ősz rangadóját a Sóstói Stadionban, hiszen a Videoton a Ferencvárost fogadja. Fontos lenne a jó hangulat, de benne van a pakliban, hogy egyáltalán nem lesznek ultrák a lelátókon – írja a feol.hu.

Bár a fehérvári Red Blue Devils ultrái korábban azt hangoztatták, a zöld-fehérek elleni találkozó lesz az utolsó, amelyen így, ebben a formában megjelennek, könnyen előfordulhat, hogy már az előző, Honvéd elleni összecsapáson elbúcsúztak.

– Nem titok, valóban úgy terveztük, hogy a Ferencváros ellen drukkolunk utoljára, és amíg a szurkolói kártya a jelenlegi formában megmarad, nem megyünk a stadionokba. Egyelőre azonban most az is képlékeny, hogy vasárnap ott leszünk-e a kanyarban, egyelőre nem is szeretnék erről többet mondani – nyilatkozta Izsai Donát, az RBD vezéralakja.

A fehérváriak egyébként látványos koreográfiát terveztek, amellyel a Sóstói Stadiont búcsúztatták volna az átépítés előtt, ám mivel az építkezés csak nyáron kezdődik és a Vidi tavasszal is hazai pályán játszhat, a terv okafogyottá vált. Az azonban nem, hogy az ultrák a továbbiakban távol maradjanak a mérkőzésektől.

– A szurkolói kártya csak az utolsó utáni csepp volt a pohárban – folytatta Izsai Donát. – Bevezetése után sok szurkolói csoport gondolta úgy, hogy nem jár mérkőzésekre. Először csak a személyes adatokat kellett megadni, valahol már szkennerek ellenőriznek, túlszabályozott a rendszer. Le kell ülniük a drukkereknek, akik véleményt sem nyilváníthatnak, még a bírót sem lehet szidni.

Elmondása szerint a szurkolók törekednek a helyzet megoldására, és a feol.hu információi szerint hamarosan ismét tárgyalóasztalhoz ülnek az MLSZ és a Szurkolói Iroda képviselői.

Olvasói sztorik