NB I

A fél NB I-et figyelik a görögök?

Nikolics mellett Varga József, Korhut, Laczkó, Jagodics Márk és Radó András is érdekli az AEK-t.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pénteken megírtuk, hogy az egyik legkomolyabb hagyományokkal rendelkező, de anyagi okok miatt jelenleg csak a másodosztályban szereplő AEK Athén vezetői élénken érdeklődnek a Videoton csatára, az NB I góllövőlistáját vezető Nemanja Nikolics iránt.

Branko Milovanovics technikai igazgató hazánkba utazott, és a Kecskemét elleni, szombati mérkőzésen személyesen is megtekintette a magyar válogatott csatárt.

A klubvezető tapasztalatairól eltérő információk jelentek meg a görög sajtóban. Az aek-live.gr arról ír, hogy a meccs rossz volt, ezért Milovanovics nem volt elragadtatva a játékosoktól. A kecskeméti találkozó után Debrecenbe utazott, mert védekező középpályásra is szüksége van klubjának. A látottak alapján Laczkó Zsolt, Varga József és Korhut Mihály is felkeltette az érdeklődését.

Az on-news.gr beszámolója szerint bár Nikolics szombaton nem lőtt gólt, megfelelő agresszivitással futballozott. A technikai igazgató Magyarországon maradt, mert a vasárnapi Haladás–MTK meccsen kíváncsi Jagodics Márk és Radó András játékára.

Olvasói sztorik