NB I

A DVSC támogatja a Nyíregyházát

A Szima Gábor érdekeltségébe tartozó kaszinó szponzorálja a Debrecen nagy riválisát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szponzori szerződést köt a Nyíregyháza Spartacus FC az Onyx Casinóval, az erről szóló megállapodást csütörtökön délután írják alá a felek – írja a klub honlapja.

A dolog pikantériája, hogy az Onyx a koncessziótender egyik nyertese, a debreceni klub tulajdonosa, Szima Gábor kaszinója, amely szeptember elején nyílt meg Nyíregyházán. Sőt, a civishir.hu a cégközlönyre hivatkozva megírta, hogy az Onyx Casino Kft-ben a DVSC Futballszervező Zrt. is tulajdonos negyven százalékban.

Azzal, hogy a klubot Szima Gábor a kaszinók kisebbségi tulajdonosává tette, biztosította, hogy osztalékfizetésben részesülhessen, ezzel juttatva friss forrásokhoz a Lokit. Meg a Nyíregyházát is…

FRISS:

A szponzori megállapodást Vörös Balázs üzletigazgató és Jakab Péter, a sportklub ügyvezetője írta alá csütörtök délután.

Vörös Balázs az MTI-nek elmondta: egyelőre nem kötötték teljesítményhez a támogatási összeget, mivel újonc csapatról van szó, és annak az első bajnoki évben nem lehet más célja, mint a bennmaradás. Természetesen azt szeretnék, ha az anyagi támogatásért cserében – amelynek összegét nem kívánják nyilvánosságra hozni – az együttes minél jobb reklámhordozó lenne, jó szereplése révén. A cél, hogy csapat bajnoki mérkőzéseit Nyíregyházán és a többi ellenfél otthonában is minél több néző látogassa, sőt a reklámlehetőség szempontjából az lenne a legjobb, ha a nemzetközi porondra is kilépne később a nyíregyházi gárda – hangsúlyozta az igazgató.

Jakab Péter, a Nyíregyháza Spartacus FC Kft. új ügyvezetője, aki egy napja, szerdától irányítja a klubot – korábban a jogi képviseletét látta el – úgy nyilatkozott, hogy javában tart a csapat megerősítése a hátralévő bajnoki mérkőzésekre. Egy játékost, a szerb, de már magyar állampolgár Boris Zsivanovicsot leigazolták, ő korábban a Bp. Honvédban 36 élvonalbeli meccset játszott és öt gólt szerzett.

További három, élvonalban is szerepelt ukrán labdarúgó jelenleg próbajátékon van a Spartacusnál, illetve egy dél-koreai játékost is tesztelnek. Hozzátette: szeretnék, ha az új szponzor, amely reklámozási lehetőséget kap a sportklubtól, elégedett lenne a csapat teljesítményével, s az első évben sikerülne a biztos bennmaradás, amit Révész Bálint klubtulajdonos minimálisan elvár az együttestől.

A Nyíregyháza tíz forduló után a 14. helyen áll a 16 csapatos bajnokságban.

Olvasói sztorik