NB I

Kecskemétre igazolt Laczkó Zsolt

A szezon végéig az alföldieket erősíti a Ferencvárostól távozó 27 éves védekezőjátékos.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Válogatott labdarúgóval bővült a Kecskeméti TE kerete, szerdán ugyanis mindenben megállapodott a klubvezetéssel Laczkó Zsolt, aki legutóbb a Ferencvárost erősítette.

A 27 éves játékos Szegeden született, profi karrierje a Fradiban kezdődött 2004-ben, ahonnan aztán három szezon után külföldre igazolt. Az Olimpiakosz szerződtette, onnan azonban kölcsönben először a szintén görög Levadiakoszhoz, majd az angol Leicester Cityhez került. Hazatérve előbb Vasas, majd ott nyújtott kitűnő teljesítményének köszönhetően a Debrecen labdarúgója lett, a Lokival a Bajnokok Ligája csoportkörig is eljutott.

A védelemben és középpályán is bevethető játékost, ezt követően az olasz élvonalbeli Sampdoria szerződtette, innen kölcsönbe a Vicenza és a Padova együtteséhez került még el. Az olasz élvonalban kilenc, a Serie B-ben 54 meccsen szerepelt. Laczkó nemzeti színekben is végig járta a ranglétrát, hiszen az U21-es válogatottat követően a felnőtteknél is számoltak vele, eddig 21-szer viselhette a címeres mezt.

Tavasszal tért vissza Magyarországra, ismét a Ferencváros labdarúgója lett, ám egy sérülés miatt nem tudott stabil helyet szerezni magának Thomas Doll csapatában. Mivel szerződése lejárt, szabadon igazolhatóként készült az utóbbi időszakban, most 2015. június 30-ig írt alá a KTE-hez.

Már csatlakozott is a többiekhez, a délutáni tréningen már kecskeméti csapattársaival készül – írja a KTE honlapja.

Olvasói sztorik