NB I

Pintér Attilát is nyakon öntötték

Tomiszlav Szivics és a szövetségi kapitány is teljesítette a jeges vizes kihívást.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Tomiszlav Szivics, a DVTK vezetőedzője elfogadta játékosa, Barczi Dávid jeges kihívását, teljesítette a feladatot, majd ő is kihívott három embert: Sztojan Ivkovicsnak, a magyar férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitányának, Pintér Attilának, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának és Görbicz Anita kézilabdázónak a szabályok értelmében 24 órája van…

A jeges vizes kihívás nyomán világszerte ismert személyiségek jéghideg vízzel öntik le magukat, hogy felhívják a figyelmet az amiotrófiás laterális szklerózis (ALS) nevű betegségre, így gyűjtve adományokat a degeneratív idegrendszeri elváltozás elleni harchoz. Világsztárok és civil emberek teszik közzé naponta saját kihívásaikat, felhívva mások figyelmét is ezen kampány fontosságára.

A kihívás lényege: akit ismerősei jelölnek, annak jéghideg vízzel kell leöntenie magát vagy jeges vízben kell megmártóznia, mindezt pedig videofelvétellel kell bizonyítania.

A DVTK labdarúgói közül már többek között Barczi Dávid, Egerszegi Tamás és Nikházi Márk is vállalta a kihívást – írja a klub honlapja.

FRISS:

Vasárnap estére kiderült, hogy a kapitány sem mondott nemet, és a világklasszis kézilabdázóval együtt vállalta, hogy nyakon öntsék!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik