NB I

Hódít a jótékony nyakonöntés az NB I-ben is

Az élvonalbeli labdarúgók hazánkban is rákaptak az új őrületre. [b]Videógyűjtemény![/b]

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az Ice Bucket Challange egy amerikai kezdeményezés. A jeges vizes kihívás nyomán világszerte ismert személyiségek jéghideg vízzel öntik le magukat, hogy felhívják a figyelmet az amiotrófiás laterális szklerózis (ALS) nevű betegségre, így gyűjtve adományokat a degeneratív idegrendszeri elváltozás elleni harchoz. Akinek a nyakába borítanak egy lavór jeges vizet, az a jótékonykodás után megnevezheti a következő személyt, vagy személyeket, akiknek ugyanezt szintén meg kell csinálniuk.

Természetesen hazánkban is megérkezett az új hóbort. Már több NB I-es labdarúgó is túl van a komoly bevetésen, amit a Facebookon büszkén közzé is tettek. Ezekből a felvételekből válogattunk.

Kabát Péter megkérte két újpesti csapattársát, Litauszki Róbertet és Balajcza Szabolcsot, hogy segítsenek be a feladat elvégzésében. Látszólag örömmel tettek eleget a kérésnek.

Torghelle Sándor – aki Kabát révén került bele a játékba – szemrebbenés nélkül oldotta meg a feladatot. Még azt is megjegyezte, hogy ő a jeget az Északi-sarkról hozta, nem a fagyasztóból.

Kovács István, a Videoton középpályása is megcsinálta a feladatot. Ő a TrollFoci nevű oldal szerkesztőit is megnevezte a kihívottjai közé. Édes a bosszú?

A Fradi-játékosok sem maradhattak ki. A két kapus, Dibusz Dénes és Jova Levente együtt vállalták, hogy a csapattársak leborítják őket, majd Orosz Pál vezérigazgató és Thomas Doll vezetőedző következett, a fradi.hu pedig rögzítette a hűvös pillanatokat.

Juhász Roland is vállalta a küldetést, de megadta a módját. A Videoton védője öltönyben várta, hogy leborítsák a jeges vízzel.

Dombi Tibor is Torghelle Sándortól kapta a meghívást. Ő tudta, hogy fázni fog, ezért rendesen beöltözött.

Olvasói sztorik