NB I

Szerdán játszik a Fradi

Augusztus 27-én kora este pótolják a Chelsea elleni meccs miatt elmaradt bajnoki mérkőzést.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB I harmadik fordulójára kiírt Ferencváros–Dunaújváros mérkőzést a Groupama Aréna ünnepélyes átadása, valamint a Chelsea elleni gálamérkőzés miatt elhalasztották. Az MLSZ versenybizottsága csütörtök délután meghatározta, hogy a találkozó pótlására augusztus 27-én, szerdán, 18.30-tól kerül sor az új Üllői úti stadionban – írja az FTC honlapja.

A versenybizottság egyébként engedélyezte, hogy az újonc DPASE az őszi szezonban Székesfehérváron játssza a hazai mérkőzéseit. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy a dunaújvárosi stadion világítását mégsem tudják rövid időn belül felújítani.

A szövetség ezen kívül felcserélte a Debrecen–Haladás és Pápa–Győr meccsek kezdési időpontját, ennek értelmében a pápai mérkőzésre augusztus 23-án, szombaton 20.30-tól, a debreceni találkozóra pedig vasárnap 20.30-tól kerül sor.

Az MLSZ fegyelmi bizottsága augusztus 14-i ülésen az alábbi határozatokat hozta:

Magyar Kupa

Herczog Gyula (Tököl) és Rédei Róbert (Csács–Nemesapáti) labdarúgókat 3 soron következő Magyar Kupa országos főtábla mérkőzésre eltiltották a játékvezető asszisztens sértegetése miatt. A fegyelmi vétség legkisebb büntetési tétele a három mérkőzésre szóló eltiltás.

Dobos Attila (Felsőtárkány) 3 soron következő Magyar Kupa országos főtábla mérkőzésre szóló eltiltást kapott ellenfele megütése miatt. A fegyelmi vétség legkisebb büntetési tétele a három mérkőzésre szóló eltiltás.

Horváth Zsolt (Alsózsolca), Dombai András (Tatabánya), Szili Zsolt (Nagykáta), Wágner András Gusztáv (Taksony), Demkó Balázs (Gyöngyös), Vadon Dávid (SBTC), Fehér Kornél (Csorna), Szalai László (Fűzfő) és Farkas Attila (Fűzfő) labdarúgók 1 soron következő Magyar Kupa országos főtábla mérkőzésre szóló eltiltást kaptak – írja a szövetség honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik