NB I

Juhász Roland gólkirály lenne, ha Nikolics hagyná

Három meccsen három gól - egy középhátvédtől remek teljesítmény. Juhász Roland, a Videoton védője mégis inkább annak örül, hogy hátul is jók a fehérváriak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Juhász Roland, a Videoton hátvédje a Pápa elleni szezonnyitón két találattal igazolta, még mindig megvan benne a csatárok ösztöne. Akkori két góljához a legutóbbi fordulóban, a Győri ETO elleni rangadón hozzátette a harmadikat is, amely kétségtelenül az eddigi legfontosabb volt a három találat közül. Juhász ugyanúgy három gólos az NB I harmadik fordulója után, mint a Vidi „hagyományosan” legeredményesebb csatára, Nikolics Nemanja.

A válogatott hátvéd a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, bár szépen mutat a neve mellett a három találat, számára továbbra is az a legfontosabb, hogy hátul is jól működjön a Videoton.

– Igen komoly a gólverseny ön és Nikolics Nemanja között. Ki lesz a gólkirály?
– Így, hogy az utolsó percben nem adták meg a gólomat, megmaradtak Niko esélyei… Meg is jegyezte az öltözőben, hogy ő szólt a sporinak, nehogy megadja, mert akkor eggyel megyek. Viccen kívül, persze számomra továbbra is a legfontosabb, hogy a hátsó alakzat jól működjön. Három meccsen három győzelem, soha rosszabb szezonrajtot, az én három gólom már csak ráadás. A lényeg, hogy kilenc pontunk van, a játékunk biztató és most megnyertük az első, igen fontos rangadót is – mondta Juhász Roland.

– Két viszonylag könnyű meccs után mindenki azt mondta, a Győr elleni lesz az első értékmérő. Ezek szerint tényleg más az idei csapat, mint José Gomes együttese volt?
– Ami nagyon tetszik, hogy a jelek szerint van tartásunk. Az első fordulóban kaptunk egy kiállítást az első félidőben, most pedig hátrányba kerültünk a szünet előtt, de úgy jöttünk ki a folytatásra, ahogy hazai pályán szerintem kell egy rangadón, és megfordítottuk a mérkőzést. Nagyon sokat teszünk a sikerért. Aki nézi a meccseinket, szerintem láthatja, hogy alakul egy rendszer, látszik a csapaton, mit akar játszani, ez a tavalyi szezonban, nem okvetlenül az akkori edző hibájából, de nem mindig látszott. Nem találtuk a megfelelő rendszert. Szerencsére az eredmények azt igazolják, hogy most viszont jó úton járunk. Az ETO elleni siker kifejezetten fontos volt, bízom benne, ezen az úton haladunk tovább.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik