NB I

Grúz csatárral erősít az ETO

Giorgi Kvilitaia egy év után tért vissza Győrbe; az elmúlt fél évet rehabilitációval töltötte.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Egy év után visszatért Győrbe a grúz Giorgi Kvilitaia, aki 2017. június 30-ig kötelezte el magát az ETO-hoz. A csatár másfél évvel ezelőtt Lubos Kamenárral egy időben érkezett a csapathoz, és ugyan a bajnoki címet hozó esztendőben több mérkőzésen is lehetőséget kapott, a klub akkor nem élt a szerződésben rögzített opció lehetőségével – írja a győriek honlapja.

A 21 éves center ezután hazatért a Dila Gori együtteséhez, ahol ősszel 16 mérkőzésen hat találatig jutott, majd megsérült, emiatt tavasszal nem lépett pályára. Most viszont már túl van a rehabilitáción, így csak az edzőkön múlik, mikor húzhat szerelést.

– Otthon jól ment a játék a sérülésemig, és most úgy érzem, kezdek újra formába lendülni – idézi a klub honlapja Kvilitaiát. – Azon leszek, hogy góljaimmal segítsem a csapat játékát. Örülök, hogy visszatérhettem Győrbe, hiszen itt nagyszerűek a körülmények, és komoly célok vannak. Nem lesz egyszerű bekerülni a csapatba, hiszen nagyon sok jó játékos alkotja a keretet, de ha lehetőséget kapok, akkor élni szeretnék vele.

Kvilitaia a 13-as mezszámot kapta, melyet korábban a nyáron Lipcsébe szerződő Kalmár Zsolt viselt a csapatban.

A grúz támadó ezen a nyáron Újpesten is megfordult, ám ott a próbajáték után nem ültek tárgyalóasztalhoz a felek.

Olvasói sztorik