NB I

Eke Uzoma visszatért

Bejelentette a több poszton bevethető védekezőjátékos leigazolását régi-új klubja, a PMFC.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Biztossá vált, hogy a PMFC korábbi játékosa, Eke Uzoma újra pécsi színekben folytatja pályafutását. A balhátvédként és védekező középpályásként is bevethető 24 éves nigériai labdarúgó két évre kötelezte el magát – írja a klub honlapja.

Uzoma korábban másfél szezont töltött Pécsett, ahol szurkolók egyik kedvencévé vált.

– Nem véletlenül választottam újra Pécset. Nagyon jólesett az a sok szeretet, amit a helyi szurkolóktól kaptam, hiszen az ember szívesebben küzd a győzelemért, ha érzi a támogatást. Ígérem, a továbbiakban is mindent megteszek azért, hogy újra megkedveljenek a drukkerek. Imádom a város hangulatát és a társaim között is jól érzem magam, ezért is választottam újra a PMFC-t. Véber Györggyel remekül kijövök, tetszik a pozitív mentalitása, szerintem jó eredményeket fogunk elérni vele – nyilatkozott a megállapodás után Eke Uzoma.

Az előző félévben a német másodosztályú Sandhausenben szerepelt, ott azonban a posztján már volt egy stabil játékos, neki pedig csak a tartalék szerepét szánták. A nigériai focista azonban hétről-hétre kezdőként szeretne pályára lépni, ezért is döntött úgy, hogy otthagyja a klubot. Több megkeresése is volt Magyarországról, ő azonban Pécsett kívánta folytatni. Néhány edzés után teljesítményével a szakmai stábot is meggyőzte, ezt követően pedig már csak a szerződése részleteiről kellett megállapodni.

Olvasói sztorik