NB I

Tujvel lesz a kapusmegoldás

Ha Vukasin Polekszics nem maradhat a KTE-nél, kölcsönveszik a Videoton rutinos szlovák játékosát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az MLSZ fegyelmi bizottsága a múlt héten kizárta az átigazolásból a kecskeméti klubot mindaddig, ameddig az eljárásban szereplő összegű tartozását Rajczi Péter részére nem fizeti meg.

A Rangadó.hu érdeklődésére Sallói István klubigazgató megerősítette, hogy ki kell fizetniük az elmaradásukat a távozó játékosok felé, hogy a szövetség feloldja a tilalmat, és erre várhatóan ezen a héten sor kerül.

Minden például azért fontos, mert kapust (is) kell igazolnia a KTE-nek, ez pedig a Rangadó.hu értesülése szerint minden bizonnyal a Videoton játékosa, szlovák Tomas Tujvel lesz. A harmincéves játékos immár öt éve tartozik a fehérváriakhoz, de rendszeres játéklehetőséget csak a 2011–2012-es szezonban kapott, azóta a bajnoki meccseken jobbára a cserepadot koptatja, és a Magyar Kupában, illetve a Ligakupában is csak elvétve védhet. A helyzete idén nyáron még rosszabbra fordult, hiszen Juan Calatayud és Fili Pajovics mellett immár a Mezőkövesdről igazolt Horváth Tamás is a Videoton játékosa.

Érdeklődésünkre Sallói István megerősítette, hogy Kecskeméten felvetődött Tujvel megszerzésének lehetősége, ugyanakkor nem tettek le a rutinos montenegrói Vukasin Polekszics megtartásáról sem, aki tavasszal védte csapatuk kapuját. Vele kapcsolatban a kulcskérdés továbbra is az, hogy a DVSC ragaszkodik-e a megtartásához, vagy ismét kölcsönadja-e az alföldieknek. Ezt állítólag még mindig nem döntötték el, pedig a KTE-nél mihamarabb szeretnénk pontot tenni a kapusügy végére, hiszen a jövő hétvégén kezdődik a bajnokság.

címlapkép: vidi.hu

Olvasói sztorik