NB I

Két szerződéskötés a Spartacusnál

Póti Krisztiánnal és Pekár Lászlóval is megállapodott az élvonal újoncának vezetősége.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az élvonalban újonc Nyíregyháza Spartacus csapata a Szombathelyhez közeli Bükön edzőtáborozik hétfőtől, és a tervek szerint két román élvonalbeli együttes ellen is pályára lép Ausztriában.

A játékoskeretben további változások történtek. Szilágyi Péter az indulás előtt elköszönt a társaktól, mert az NB II-es Békéscsaba színeiben folytatja pályafutását. Elképzelhető, hogy Reznek Donát is ott szerepel majd, de erről szombaton már írtunk.

Dajka Lászlót a harmadosztályú Kisvárda teszteli, Fabu Márton, Szathmári Sándor, Sándor Dávid és Lipcsei Márk pedig az ugyancsak NB III-as Nyírbátor csapatában játszik kölcsönben.

Érkezők is vannak, hiszen Póti Krisztián biztosan a Szpariban folytatja. A hátvéd napok óta a csapattal készül, szerződést kínált neki a klub, amelyet már alá is írtak a felek. Pekár László is játszott a legutóbbi felkészülési meccsen, ám csak most került pont a leigazolására, így ő is a Nyíregyházát erősíti a jövőben.

Ami a külföldi próbajátékosokat illeti, egyikük sem ütötte meg az elvárt szintet, így tőlük már elköszöntek – írja a klub honlapja.

Olvasói sztorik