NB I

Nem látszott a helycsere

A Mezőkövesd tavasszal kiesett az élvonalból, mégis 2-0-ra legyőzte a feljutó Nyíregyházát.
Felkészülési mérkőzés
Mezőkövesd-Zsóry – Nyíregyháza Spartacus 2-0 (1-0)
Szentistván
Mezőkövesd 1. félidő: Szántai – Hegedűs Cs., Velicky, Fótyik, Engel – Hegedűs D., Takács P., Baracskai – Kulcsár K., Menougong, Molnár G. 2.félidő: Szántai – Búrány, Szalai V., Szilvási, Engel – Szeles, Tajthy, Kulcsár K., Bata – Márkus, Olasz D. Edző: Tóth László
Nyíregyháza 1. félidő: Ovszijenko – Robson, Rubus, Lemez, Jánvári – Vejnovics, Pukanovics, Huszák, Pákolicz – Bajzát, Pekár. 2. félidő: Perger – Szokol, Póti, Gengeliczki, Törtei – Spitzmüller, Sándor I., Szécsi, Rezes – Koller, Lázár. Edző: Csábi József
Gólszerzők: Molnár G., Márkus G.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A mezőkövesdi stadionban öltöztek a csapatok, majd a közeli Szentistvánba buszoztak szombaton délelőtt. Ekkor játszotta első edzőmeccsét az élvonalba jutott Nyíregyháza Spartacus, és az onnan búcsúzott Mezőkövesd.

A szabolcsiak kezdőcsapatában több próbajátékos is helyet kapott. A Cegléd brazil védője, Robson De Sousa Vasconcelos Goes volt az egyik, de az ukrán Pukanics, illetve a szerb Vejnovics és Lemez egyaránt lehetőséget kapott.

Az első félidőben érezhető volt az összeszokottság hiánya, a középpályát inkább a mezőkövesdiek uralták. Ezzel együtt voltak nyíregyházi helyzetek, Bajzát Péter a kapuba is talált, ám a játékvezető nem adta meg a gólt. A borsodiak viszont egy érvényes találattal vezetést szereztek.

A második félidőben új csapatot küldött pályára Csábi József, ez már nagyobb játékerőt képviselt. Lázár Bence szintén a kapuba talált, ám a bíró ezt a gólt sem adta meg. Végül a vendéglátók újabb góljukkal biztosították a győzelmet – tudósított a szon.hu.

A mérkőzés képgalériája ide kattintva megtekinthető!

Olvasói sztorik