NB I

Gohér is Felcsútra igazolt

A Diósgyőrből távozó 27 éves balhátvéd egy plusz egy évre szóló szerződést írt alá.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Diósgyőr rutinos védője, Gohér Gergő a Puskás Akadémia csapatában folytatja pályafutását, ahol ismét együtt dolgozhat korábbi vezetőedzőjével, Benczés Miklóssal.

Gohér Szolnokon nevelkedett, 2008 óta volt a Diósgyőr játékosa – egy rövid kispesti kitérőt leszámítva. Eddigi 139 élvonalbeli mérkőzésén hét gólja van.

– Sok ajánlatom volt az NB I-ből és az NB II-ből is, de úgy láttam, hogy Benczés Miklós személye miatt itt van a legnagyobb lehetőségem az előrelépésre – mondta a PFLA honlapján Gohér Gergő. – Hosszú időn át dolgoztam együtt vele Diósgyőrben, sikeres időszak volt, együtt jutottunk fel az élvonalba, és korábban még a másodedzőm is volt Miskolcon. Egyébként is úgy érzékelem, hogy a Puskás Akadémián kiválóak a körülmények, profizmus uralkodik, minden adott ahhoz, hogy nagy dolgokat vigyünk véghez. Egyelőre még barátkozom a környezettel itt Felcsúton, próbálom elfogadtatni magamat és bízom benne, hogy minél több játéklehetőséghez jutok. Célom, hogy minél előrébb végezzünk mind a bajnokságban, mind a kupasorozatokban.

Olvasói sztorik