NB I

Újabb játékosok a KTE-nél

Novák Csanád személyében gólerős, korosztályos válogatott csatárt igazolt a klub, rajta kívül további két új arc jelentkezett edzésre.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kovács Ádám neve ismerős lehet a kecskeméti szurkolók számára, a tehetséges támadó ugyanis 2013 tavaszán már volt a klub játékosa, akkor Nyíregyházáról érkezett kölcsönbe. Az NB I-ben nem tudott pályára lépni egy edzésen elszenvedett bokasérülés miatt. A 23 éves támadót télen a Debrecen szerződtette, ahol kupameccseken kapott lehetőséget, de most ismét kölcsönbe kerülhet a KTE-hez.

Szintén új arc a 19 éves Erdős Gábor, aki a Honvéd akadémiáján nevelkedett, ahol minden korosztályban alapembernek számított, utánpótlás-válogatottnak is mondhatja magát.

Debrecenből egy másik fiatal jobbhátvédet is várnak a későbbiekben: Kuti Krisztián kölcsönben az NB III-as bajnok Létavértesben töltötte az előző szezont – írja a KTE honlapja.

Érkezhet a szerb Sztojan Pilipovics is. A 27 éves védekező középpályás korábban megfordult Kazahsztánban is. Hazája élvonalában 95, a másodosztályban 68 meccset játszott. Az előző évadban 25-ször kapott szerepet az első osztályban.

Olvasói sztorik