NB I

Megtartaná kapusát a KTE

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A KTE is elkezdte a nyári felkészülést. Egy régi-új arc is a csapattal edz: Tölgyesi Viktor egyéves békéscsabai kölcsönjáték után jelentkezett edzésre Kecskeméten.

Sallói István klubigazgató a klub honlapján elmondta, hogy a lejáró szerződésű labdarúgók közül Varga Róberttel zajlanak még az egyeztetések, Pekár László az újonc Nyíregyháza csapatához tart. Eninfullal és Bebetóval szóban már megegyeztek, előbbi az útlevelét intézi még Belgiumban, utóbbi pedig egy kisebb térdműtéten esett át a szezon végén, így később térnek vissza.

Forró Gyula, Póti Krisztián, Simon András, Nagy Patrik, Brahima Touré, Burics András és Leo Correira sem Kecskeméten kezdte a felkészülést, akik kölcsönben szerepeltek a klubnál, visszatérnek anyaegyesületükhöz. A kapus és a jobbhátvéd poszton több jelölt is van, közéjük tartozik Vukasin Polekszics is, akinek a megszerzéséről nem mondtak le. A Németh Viktor szerződésben szereplő opciójával éltek, de mindenképpen szeretnének egy másik kapust is igazolni. A jobbhátvéd poszton három-négy jelölt van jelenleg.

Egy próbajátékos is érkezett Vuk Kovacsevics személyében. A montenegrói középpályás 22 éves, hazája mellett Albániában futballozott korábban – írja a KTE honlapja.

Olvasói sztorik