NB I

Kondás nem marad a Lokiban

A DVSC húsz játékostól válik meg – kölcsönadásról és végleges távozásról egyaránt szó van.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB III-as Létavértes korábban évekig a DVSC-TEVA fiókcsapata volt, ott szerepeltek kölcsönben a saját nevelésű debreceni játékosok azzal a céllal, hogy szokják a felnőtt közeget. A klub honlapja most azt írja, a következő szezonban nem adnak kölcsön labdarúgókat a harmadosztályú csapatnak, viszont az NB I-ben a Kecskemét és a Nyíregyháza, a másodvonalban pedig a Balmazújváros, a Békéscsaba, a Vasas, a Szeged, a Szolnok, valamint a Zalaegerszeg színeiben láthatunk majd Loki-játékosokat kölcsönben vagy végleg.

A DVSC a nyári átigazolási időszakban a következő húsz labdarúgó játékjogát értékesíti vagy kölcsönadja a fent említett kluboknak: Szécsi Márk, Szécsi Gergő, Kovács Ádám, Balajti Ádám, Pölöskey Péter, Króner Martin, Szatmári Csaba, Bényei Balázs, Király Vitalij, Kondás Kristóf (tehát a bajnokcsapat edzőjének fia sem marad), Kertész Tamás, Gál Mátyás, Engel Alex, Burics András, Kuti Krisztián, Hajdu István, Albert István, Sigér Dávid, Angyal Norbert, Kinyik Ákos.

Közülük Szécsi Márk nyíregyházi és Króner Martin zalaegerszegi kölcsönadásáról már beszámoltunk, a többi játékos sorsa a következő héten dől el.

Olvasói sztorik