NB I

Antón távozott, Serwy érkezett

A 25 éves spanyol hátvéd szerződését közös megegyezéssel bontotta fel a játékos és a klub; a 23 éves szélső legutóbb a Borussia Dortmund labdarúgója volt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

José María Antón Samper távozik Újpestről, a szerződését csütörtökön közös megegyezéssel bontották fel a felek. A 25 éves spanyol hátvéd 2012 nyarán érkezett, az elmúlt két szezonban 44 bajnoki mérkőzésen két gólt szerzett, emellett pályára lépett három Magyar Kupa-mérkőzésen is, többek között a kezdőcsapat tagja volt a DVTK elleni, győztes kupadöntőn is.

Jérémy Serwy érkezett

A 23 éves belga játékos legutóbb a Borussia Dortmund második csapatában szerepelt; három plusz két éves szerződést kötött Újpesten.

Serwy a Charleroi csapatában kezdte profi pályafutását, ahol debütálásakor öt perccel pályára lépése után rögtön gólt szerzett a belga élvonalban. A jobbszélső összesen 35 meccset játszott az első osztályban, ezeken négy gólt szerzett, a Charleroi után a Zulte-Waregem együttesében is szerepelt.

Hazájában játszott még a másodosztályú White Starban, az előző szezonban pedig a Borussia Dortmund második együttesében focizott, és hét mérkőzésen lépett pályára – írja az Újpest honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik