NB I

Megyeren is elkezdődött a felkészülés

Két próbajátékos érkezett; Lázár Bence, Zamostny Balázs, Antón és Juanan is távozhat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A hétvégi tesztek után hétfő reggel már a Szusza Ferenc Stadionban találkoztak a keret tagjai, majd tíz órakor kezdetét vette a szezon első edzése. A bemelegítés és némi futás után erősítés és passzkoordinációs gyakorlatok szerepeltek a programban, a gyakorlást pedig intenzív cicázás zárta le.

Újpest-szerelésben edzett a 23 éves belga középpályás Jeremy Serwy, aki legutóbb a Borussia Dortmund második csapatában játszott – érdekesség, hogy ő a HLSZ adatai szerint 2014. április 29. óta az Újpest játékosa –, és a 21 éves brazil hátvéd, Laércio Cordeiro de Morais, aki a Bahia együttesében nevelkedett. Az ő sorsukról a későbbiekben dönt a szakmai stáb.

A tavaszi keretből nem volt ott az edzésen Simon Ligot, Lansana Sagna, Bojan Mihajlovics, Pierre-Yves Ngawa, Nebojsa Koszovics, Hisham Abdallah Said, Nikolas Proesmans, Jean-Marc Makusu Mundele, Jarmo Ahjupera és Elhadji Sidibe sem. A felsorolt játékosok valószínűleg nem Újpesten folytatják karrierjüket.

A többiektől külön készült Lázár Bence és Zamostny Balázs, őket a több játéklehetőség reményében kölcsönadná a klub, valamint külön edzett José María Antón és Juanan is, ők megfelelő ajánlat esetén távozhatnak a csapattól. Nem edzett Bojan Szankovics sem, ugyanis a védekező középpályást a múlt hét folyamán Belgiumban lágyéksérv miatt megműtötték, ő nagyjából két hónap múlva kezdheti újra a tréningeket – írja az Újpest honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik