NB I

Meghatározó légiósok távoznak

Pavlovics a pénz, Jenner az edzők, Jovanovics a Debrecen miatt hagyja el a Fradit.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A német Bildis megerősítette azt a korábbi hírt, miszerint nem marad a Ferencvárosban a Werder Brementől kölcsönbe érkező Mateo Pavlovics. A lap is úgy tudja, hogy bár a Ferencváros vezetői marasztalnák a játékost, a német klub túl magas összeget kér érte. A brémaiak várhatóan a német másodosztályba, vagy a svájci, esetleg osztrák élvonalba adhatják kölcsön a következő szezonra Pavlovicsot.

A Fradi szurkolói portálja megjegyzi, információi szerint a felek nem rögzítettek opciós kitételeket a kölcsönvételi szerződésben.

Jovanovics Debrecenbe igazolt

A DVSC honlapja kedd délelőtt számolt be róla, hogy leigazolta a Ferencváros bosnyák játékosát, Alekszandar Jovanovicsot. A több poszton is bevethető játékos kettő plusz egy éves szerződést írt alá. Mivel szerződése lejárt, ezért ingyen igazolt a hajdúságiakhoz.

Jenner maradna, Dollnak nem kell

Julian Jenner már elköszönt a klubtól, ám távozásakor jelezte, nem rajta múlt, hogy jövőre nem léphet pályára az Üllői úton. A szélső a holland Elf Voetbal lapnak adott interjút, melyben elmondta, bár szívesen maradt volna a Fradiban, és a klubvezetők is marasztalták, a vezetőedző, Thomas Doll miatt mégis távoznia kell.

– A klub szeretett volna megtartani, és én is maradni akartam, de az edző mást akar – mondta Jenner. – Ennek semmi köze a képességeimhez. Valószínűleg túl nagy játékosnak gondolt az edző.

A holland elmondta, színt vittek Moniz játékosai a Ferencváros játékába.

– Ricardo Moniz hívott ide, fel akarta rázni a csapatot. Előtte Salzburgban már együtt dolgoztunk, és követtem a Ferencvároshoz is. Amikor Muhamed Besics, Leonardo és én megérkeztünk, elindult a csapat felfelé, új impulzusokat kapott a csapat támadójátéka. Támadóbb focit játszottunk, ami a szurkolókat is jobban vonzotta.

Jenner az interjú végén elmondta, az ügynöke nagyon elfoglalt, hiszen több csapat is érdeklődik iránta. A Közel-Keletről, Spanyolországból és Törökországból is keresik, ám még nem tudja, merre folytatja pályafutását – azt viszont hozzátette, hogy számára Spanyolország lenne a legvonzóbb.

Olvasói sztorik