NB I

Három gólt lőtt a válogatott

A felcsúti Pancho Arénában játszott gyakorlómeccset szerda délután Pintér Attila együttese.

Kapcsolódó cikkek

Felkészülési mérkőzés
Puskás Akadémia – Magyar válogatott 1-3 (1-0)
Felcsút
Magyar válogatott: Horváth T. (Rózsa) – Heffler T. (Zsidai), Lipták (Guzmics), Lang (Kádár), Szabó J. (Bosnjak) – Pátkai (Nagy G.), Rudolf G. (Vécsei), Varga J. – Stieber Z., Radó (Priskin), Varga R. (Simon K.). Szövetségi kapitány: Pintér Attila
Gólszerzők: Denkovics (18.), illetve Vécsei (50.), Priskin (84., 87.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A dánok elleni, múlt heti, debreceni döntetlent követően Pintér Attila és stábja elemezte a mérkőzés tapasztalatait, egyeztetett a klubok vezetőivel, és miután a versenynaptár erre lehetőséget adott, egynapos összetartásra hívta össze a keretben számításba vett labdarúgókat.

A programot gyakorlómérkőzés zárta: a válogatott a Puskás Akadémiával játszott a felcsúti Pancho Arénában. A mérkőzés 18. percében Denkovics szerzett vezetést a Puskás Akadémiának egy jól eltalált húszméteres lövéssel. A válogatott az ötvenedik percben Vécsei Bálint találatával egyenlített. Az első találatnál gólpasszt adó Stieber Zoltán a 84. percben ismét villant, elfutott a bal oldalon, majd pontosan adott középre, ahol Priskin Tamás érkezett, és a hálóba fejelt. A 3-1-es végeredményt a 87. percben Priskin állította be, Kádár Tamás passzát követően talált a kapuba.

– Szeretnék köszönetet mondani a Puskás Akadémiának és Benczés Miklósnak, hogy ilyen rugalmasak voltak, és be tudták illeszteni ezt a mérkőzést a felkészülési programjukba. Jó és hasznos meccset játszottunk, ez a kilencven perc sokat segít majd a keret kialakításakor és a következő mérkőzésekre való felkészülésben – mondta az MLSZ honlapján Pintér Attila.

A válogatott legközelebb jövő héten szerdán lép pályára, a Puskás Ferenc Stadionban az albánokat fogadja, szombaton pedig a kazah válogatott látogat Budapestre.

Olvasói sztorik