NB I

Pintér tagadja az alpári stílust

A kapitány megkérdezte a játékvezetőt, miért kellett ezt tenni a gyerekekkel, de már ezt is megbánta.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A közelmúltban Pintér Attila állítólagos ámokfutásától volt hangos az internet. A szövetségi kapitány szemtanúk szerint minősíthetetlenül viselkedett egy utánpótlásmeccsen, amelyen egyébként a saját fia is játszott. Az esetről az ultrasliberi.hu számolt be, a cikk ide kattintva olvasható!

A sportgeza.hu érdeklődésére Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője elmondta, nem vizsgálódnak az ügyben, ugyanis nem a szövetség, hanem egy klub saját eseménye volt a kérdéses napon, illetve hozzájuk nem érkezett semmilyen bejelentés az állítólagos történtekről, de azt is feltételezte, hogy Pintér nem adhatott volna át díjat a kupán, ha korábban bármiféle probléma vetődött volna fel a viselkedésével kapcsolatban.

Az MLSZ sajtóosztályán keresztül Pintér Attila is reagált az Albert-kupán történt állítólagos eseményekre.

„Büszke apukaként valóban a dombról néztem fiam csapata, a győri U9-es gárda meccsét a Fradi korosztályos csapata ellen, de visszautasítom, hogy ilyen alpári stílusban viselkedtem volna. A mérkőzésen a 2-0-s előny után valóban volt néhány vitatott döntés, amely után a győri szülők kérdezték is, hogy miként tudok ilyen nyugodt maradni.

A meccs végén lesétáltam, és megkérdeztem a játékvezetőt, hogy miért kellett ezt tenni a gyerekekkel, de ezt is normális hangnemben tettem. Sokáig nem tartott az eset, mert következtek a tizenegyesek. Lehet, hogy ezt sem kellett volna tennem, de apaként szörnyű volt látni a fiam és csapattársai csalódottságát. Hangsúlyozni szeretném, nem jártam el helyesen, igazságérzetem vezetett, de a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányaként ezt sem kellett volna megtennem.

Elnézést kérek, ha valakit megbántottam, de ha valóban úgy viselkedtem, ahogy állítják, aligha kértek volna fel a díjátadásra. Nagyon sajnálom, hogy egy felelőtlen blogról, ellenőrizetlenül átvett hír miatt ezzel kell foglalkozni, és nem azzal, hogy milyen remek színvonalú tizenhat csapatos nemzetközi tornával emlékeztek Albert Flóriánra” – közölte Pintér Attila.

A Győri ETO U9-es csapatának edzője, Szabó Attila éppen akkor jelölte ki a tizenegyes-rúgókat, amikor az említett eset történt, tehát ha valaki, akkor ő közel állt a szövetségi kapitányhoz és a bíróhoz, de ő is azt mondta, hogy egyáltalán nem sértő stílusban, hanem normális hangnemben beszéltek.

Olvasói sztorik