NB I

Újabb jegyek a dán meccsre

A dán szövetséggel történt egyeztetések után eldőlt, hogy újabb szektor nyílik meg a magyar szurkolók számára a május 22-i, debreceni Magyarország–Dánia felkészülési mérkőzésre.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Csütörtökön délelőtt korlátozott számban újabb jegyek kerülnek piacra a magyar-dán felkészülési mérkőzésre. A szektorok megnyitására azok után nyílt lehetőség, hogy a dán szövetség képviselője helyszínbejárásra érkezett Magyarországra, az ő tájékoztatása alapján, a dán szurkolók várható számának és a biztonsági szempontok figyelembevételével született meg a döntés az új helyek felszabadításáról.

Az újonnan piacra kerülő jegyek 1000 és 1500 forintos áron vásárolhatók meg. A belépőket interneten a jegymester.hu és a meccsjegy.mlsz.hu oldalakon bankkártyás fizetéssel és a jegyek otthoni kinyomtatásával lehet megvásárolni, valamint személyesen országszerte a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában is.

A mérkőzés iránt jelentős az érdeklődés, ezért akik szeretnének jegyet váltani a találkozóra, azoknak érdemes minél előbb megvásárolniuk a belépőjüket, mert könnyen elképzelhető, hogy a piacra kerülő helyek néhány óra alatt elfogynak.

Újra lehet jegyeket vásárolni a VIP-szektorba is. A VIP-jegyek ára 16 ezer forint/darab, a szektorba belépőt váltó vendégek a legjobb helyekről nézhetik meg a mérkőzést, valamint kapunyitástól a mérkőzés végéig emelt szintű szolgáltatásként VIP-ellátásban részesülnek – írja az MLSZ honlapja.

Olvasói sztorik