NB I

„Hemingway, takarodj!”

Éjjel összefirkálták a Bozsik-stadion egyik lelátóját.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ismeretlen tettesek éjszaka összefirkálták a Bozsik-stadion lelátóját. Alighanem egyes Honvéd-szurkolók akartak üzenni a „Hemingway, takarodj!” felirattal, reagálva a klub azon döntésére, mely szerint a fanatikusok egy csoportjának viselkedése miatt ismét bezárják a Kispest-szektort.

A SportKlub televízió hétfői, Dodzsem című műsorának George F. Hemingway klubtulajdonos volt a vendége, akit a szektorbezárásról is kérdeztek. Elmondta, hogy a következő hazai mérkőzésen – leszámítva a most hétvégit – minden egyes olyan embert kiemelnek a szurkolók közül, aki rasszista, antiszemita jelzőket használ. Elmondta, hogy nem viccelnek, és minden létező lépést meg fognak tenni annak érdekében, hogy az ilyen elemeket kiszorítsák a Honvéd stadionjából.

Birtokunkba jutott egy több helyről megerősített információ – írta az ultrasliberi.hu –, miszerint Szima Gábor, a DVSC tulajdonosa felvette a kapcsolatot Hemingway-jel, hogy az utolsó fordulóban esedékes Debrecen–Honvéd meccsre ne engedjenek vendégszurkolókat, mert akkor üres ütközőszektorokat kell kihagyniuk, és kevesebb jegyet adhatnak el a bajnokavatóra. Ismerve a szurkolók és Hemingway viszonyát, nem kizárt, hogy megesik az a szégyen, hogy kizárják a kispesti szurkolókat a debreceni stadionból, vagy ha ez szabályzat szerint nem megoldható, ellehetetlenítik a jegyvásárlásukat, akár brutális vendégjegy-áremeléssel is.

Olvasói sztorik