NB I

Visszatérhet a száműzött gólkirály

Koller Krisztián felépült és amnesztiát kapott, úgyhogy ismét a csapattársaival edzhet, és meccsen is pályára léphet.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A PMFC házi gólkirályáról, Koller Krisztiánról az volt a legutóbbi információnk, hogy április elején, Pápán részleges bokaszalag-szakadást szenvedett, ezért hosszú kihagyás várt rá. A pécsi klub vezetése meg akarta hosszabbítani idén nyáron lejáró szerződését, ám ő nemet mondott az ajánlatra. Erre úgy reagáltak, hogy a vendégcsapat számára fenntartott öltözőbe száműzte. És ha mindez nem lenne elég, a csapat tagjait – köztük őt is – ráadásul pénzbüntetéssel sújtotta a vezetőség, mert az elmaradt járandóságuk miatt úgy döntöttek, hogy edzésidőben nem az előírt programot hajtják végre – magyarul figyelmeztetősztrájkot tartottak.

A Rangadó.hu érdeklődésére a 31. születésnapját csütörtökön, vagyis holnapután ünneplő csatár elmondta, hogy már felépült a sérülésből, ismét a csapattársaival edzhet, sőt minden bizonnyal pályára is léphet a jelenlegi szezonban.

Koller Krisztián hozzátette: a jövőjéről még nem született döntés, egyelőre egyetlen menedzserirodához sem kötelezte el magát. Továbbra is több klub részéről van megkeresése, és szeretné a legoptimálisabb megoldást választani, de az sincs kizárva, hogy a következő szezonban is a Pécs színeiben lövi majd a gólokat.

Olvasói sztorik