NB I

Szerződéshosszabbítás az Audival

Az autógyár további három évig támogatja a bajnoki címvédő felnőtt csapatot, valamint az utánpótlást.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az Audi Hungaria Motor Kft. továbbra is elkötelezett támogatója a Győri ETO FC-nek. Axel Schifferer, a vállalat pénzügyekért felelős ügyvezető igazgatója és Tarsoly Csaba, a futballklub elnöke pénteken írták alá a szerződéshosszabbítást Győrben. A 2011 óta tartó sikeres együttműködést a következő három évben is folytatják. A partneri kapcsolat előterében az utánpótlás támogatása áll – írja a klub honlapja.

– Az Audi Hungaria és a Győri ETO FC felejthetetlen pillanatokat élt át az elmúlt évben. Mi az új járműgyárunk megnyitását ünnepeltük, a futballklub harminc év után ismét megnyerte a magyar bajnoki címet – mondta Axel Schifferer, az Audi Hungaria pénzügyekért felelős ügyvezető-igazgatója. – Prémium minőségű motorok és járművek gyártójaként magától értetődő számunkra, hogy elkötelezetten támogatjuk a magas színvonalú sportteljesítményeket. Szeretnénk hosszú távon erős partnerei maradni a helyi futballcsapatnak.

– Köszönjük a bizalmat, és az ezzel járó pénzügyi támogatást, ami további lendületet ad számunkra – emelte ki Tarsoly Csaba, a Győri ETO FC elnöke. – Az Audi Hungaria partnereként egyre magasabb célokat tűzhetünk ki magunk elé, és kiemelkedő eredményeket célozhatunk meg. Az együttműködésünk folytatása fontos elismerése a klubunknak, és erős motivációt jelent a bajnokcsapatnak és az utánpótlás nevelésünk számára is.

Társadalmi felelősségvállalása jegyében az Audi Hungaria, a régió legnagyobb munkáltatójaként különösen nagy hangsúlyt fektet az utánpótlás-nevelésre. Ennek szellemében a szponzori összeg jelentős része a Győri ETO FC utánpótlás programjába folyik, amely a fiatal tehetségek optimális edzésfeltételinek megteremtéséhez járul hozzá.

Az Audi sok éve aktív támogatója Győr sportéletének. Az utánpótlás támogatása mellett a vállalat elkötelezett a magas színvonalú sportrendezvények megvalósításában, melyek felejthetetlen élményt nyújtanak a régióban élők számára.

Az Audi 2011 óta partnere a Győri ETO FC futballcsapatának. A partneri együttműködés keretében számos, a négykarikás márka partnercsapataival játszott barátságos- és jótékonysági mérkőzésnek örülhetett a futballszerető közönség. A legutóbbi jótékonysági mérkőzést az Audi Hungaria 20 éves jubileuma alkalmából a Győri ETO és a Bayern München csapatai játszották a teltházas győri stadionban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik