NB I

Visszakapták az Audikat

Állítólag a németországi sajtóvisszhangnak is szerepe lehetett a szigor hirtelen jött enyhülésében...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A péntek délelőtti edzésre még saját autóikkal, illetve taxival érkeztek a Győri ETO labdarúgói, de az edzés után már a szponzor Audi kocsijaival mehettek haza. Hétfőn kellett leadni a kulcsokat, de végül csak négy napig nem használhatták az autókat – írja a Kisalföld.

Jótékonysági esemény helyszíne volt pénteken a győri stadion, a labdarúgók ugyanis – Szasa Sztevanovics vezetésével – pénzt gyűjtöttek a győri kosarasok autóbusz-balesete során súlyos sérülést szenvedő Natasa Kovacsevicsnek. A fiatal kosaras édesapjával érkezett a stadion fogadótermébe, ahol a labdarúgók edzése után előbb zárt körben köszöntötték. Ezt követően a veterán kapus a nyilvánosság előtt elmondta: a csapat maga gyűjtött pénzt Kovacsevicsnek, amelyet akár a rehabilitációra, akár a végleges művégtag beszerzésére fordíthat.

Az ünnepség után az ETO labdarúgói visszakapták azokat az Audikat, amelyek kulcsát a Kisalföld információi szerint a Mezőkövesdtől elszenvedett vereség (0-3) után, hétfőn vettek el tőlük. A megyei napilap azt írja, hogy a hír nem csak Magyarországon keltett nagy visszhangot, hanem Németországba is eljutott, több kinti újság is foglalkozott ezzel a lépéssel. Van, aki tudni véli, hogy a németországi sajtóvisszhangnak volt szerepe ebben, de az Audi Hungaria Motor Kft. tartja magát ahhoz, hogy a győri klubnál történteket nem kommentálja. A labdarúgó klub a hét elején, és most sem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Olvasói sztorik