NB I

Horror jegyárak a Fradi-stadionban?

Az ultrák számára 2500-3000, az oldallelátókra várhatóan 4000-5000 forint lesz egy belépő.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az FTC támadja a Szurkolói Iroda által megállapított, és konszenzussal bevezetett vendégbelépők ármaximalizálását. Eszerint nem lehet több a vendégbelépő 1400 forintnál – írja a fradimob.hu.

Egy másik szabály szerint az egyező kategóriájú helyekre, egyező árú belépőket kell kibocsátani. Így lett a kapu mögötti ultraszektorokba 2500-3000 forint helyett 1400 forint egy belépő.

Ha nem lett volna ez a szabály, akkor is illett volna a hazai belépők árait csökkenteni, hogy a vendégszurkolók ne feleannyiért vehessenek jegyet, mint a B-közép tagjai.

Az elmúlt néhány hónapban az FTC szinte minden fronton támadta a megállapodást. Ennek oka, az új stadion, amihez nem sok közünk lesz, mert a fradimob.hu értesülése szerint egy német cég fogja üzemeltetni. Az FTC csak egy bérlő lesz, pont olyan, mint például a büfés… Talán annyi a különbség – ha igaz, amit hallani –, hogy a klubnak nem kell fizetnie semmit a használatért. Sőt, a mérkőzések jegybevétele az FTC-t illeti. Ebből kell kihozni a maximumot.

A klubnál úgy gondolják, hogy 2500-3000 forint lenne a legolcsóbb belépő, és azt a szurkolók ki fogják fizetni, hiszen egy szép, új stadionban lesznek. A 2500-3000 forintos ultrajegyek mellé 4000-5000 forintos oldallelátós jegyár várható.

Azaz dortmundi jegyárral számolnak, pedig a labdarúgásunk és az életszínvonalunk sem dortmundi szintű.

Olvasói sztorik