NB I

A pályán nem nyert a Debrecen

A DVSC 3-2-re kikapott a Puskás Akadémia felcsúti otthonában a negyeddöntő visszavágóján.

Kapcsolódó cikkek

Ligakupa, negyeddöntő, visszavágó
Puskás Akadémia FC – Debreceni VSC-TEVA 3-2 (1-2)
Felcsút, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Erdős
PFLA: Somodi – Nagy Zs., Tóth I B., Fabio, Spandler – Orbán G. (Németh E., a szünetben), Bertus – Berki (Oldal, 83.), Denkovics, Szakály D. – Tóth L. (Sallai, 62.). Edző: Benczés Miklós
DVSC: Verpecz – Ferenczi J. (Karikás, 60.), Króner, Ludánszki, Kondás K. – Spitzmüller, Brkovics (Damahou, 70.), Bernáth – Volas, Dombi (Király, 75.), Seydi. Edző: Kondás Elemér
Gólszerzők: Tóth L. (36.), Németh E. (83.), Oldal (8.9), illetve Volas (7., 8.)
Továbbjutott: Debrecen (5-3)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az első meccs 1-1-re végződött, de Gallardo két sárga lappal játszott, ez a Ligakupában jogosulatlan szereplést jelent, ezért a jegyzőkönyvben 3-0-s debreceni siker került.

A visszavágón Volas duplájával már a nyolcadik percben kettővel vezett a DVSC, majd Tóth László szépített, így a szünetben egy gól volt a vendégek előnye.

A találkozó egyébként zárt kapus volt, ugyanis még csak most készült el a felcsúti stadion, és a szakhatóságok a bejárás után úgy döntöttek, szurkolók egyelőre nem léphetnek be a létesítménybe. Emiatt rendkívül családias hangulatban zajlott a küzdelem a pályán, csak az edzők és a játékosok verbális instrukcióit lehetett hallani.

A biztos előny tudatában nyugodtabban futballozhatott a Debrecen. Mindkét oldalon akadtak lehetőségek, a hazaiak a második félidőben előbb egyenlítettek, majd a hajrában fordítottak, de a Loki továbbjutása így sem forgott veszélyben – tudósított a DVSC honlapja.

A Debrecen ellenfele az elődöntőben a Videoton és a Pécs szerdai meccsének továbbjutója lesz.

Olvasói sztorik