NB I

Kulcsár volt a kulcsember

A Pápa a visszavágón is négygólos különbséggel nyert a Kecskemét ellen a nyolcaddöntőben.
Ligakupa, nyolcaddöntő, visszavágó
Lombard Pápa Termál FC – Kecskeméti TE-Phoenix Mecano 4-0 (3-0)
Pápa, 200 néző. Játékvezető: Böcskei
Pápa: Horváth G. – Nagy S., Jagodics B., Csizmadia Cs., Németh M. (Venczel, a szünetben) – Tóth G. (Bolla, a szünetben), Nagy T., Arszics, Kulcsár K., Horváth R. – Griffiths (Baldauf, 66.). Edző: Tóth Bálint
KTE: Verebélyi – Szabó T., Gyagya, Sztehlik, Farkas – Burics, Toure (Kitl, 56.) – Leo Correira (Bene, 56.), Nagy P., Filyó (Csima, 69.) – Simon A. Edző: Bekő Balázs
Gólszerzők: Csizmadia (11.), Griffiths (39.), Kulcsár K. (44., 84.)
Továbbjutott: Pápa (kettős győzelemmel, 9-1)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kora tavaszi időben, kétszáz néző előtt kezdődött a mérkőzés, amelynek nem sok tétje volt, mivel az első találkozón tulajdonképpen eldőlt a továbbjutás kérdése. Éppen ezért mindkét együttes tartalékos összeállításban lépett pályára.

A 12. percben született meg a találkozó első gólja: Kulcsár Kornél mintaszerű szabadrúgására Csizmadia Csaba érkezett, és hét méterről a hálóba fejelt (1-0). A gól után is inkább a vendégek térfelén folyt a játék. A 39. percben Kulcsár cselezte be magát a tizenhatoson belülre, visszagurítását Nagy Tamás bombázta kapura, ezt még blokkolták a védők, ám a lepattanót Griffiths összeszedte, és a kifutó kapus fölött a hálóba pörgetett (2-0). A szünet előtt ismét Kulcsár volt a főszereplő, tőle indult a pápai akció, amelynek végén az Arszics által visszatett labdát 15 méterről, kapásból, látványos mozdulattal a kapuba juttatta (3-0). A KTE teljesen veszélytelen volt a hazaiak kapujára.

A második félidőben sem változott a játék képe, bár a vendégek többet merészkedtek előre, és egy-két alkalommal Horváth Gábornak is közbe kellett avatkoznia. A 84. percben született meg a negyedik pápai gól: Horváth Richárd középre adását Nagy Tamás átlépte, Kulcsár pedig 13 méterről a hálóba lőtt (4-0). Az első meccshez hasonlóan a visszavágót is négygólos különbséggel nyerte a Lombard.

Olvasói sztorik