NB I

Végrehajtás alatt a Fradi

Az adóhivatal legfrissebb adatai szerint ismét több NB I-es klub futballcége ellen kezdeményeztek eljárást.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu olvasói az elmúlt években már megszokhatták, hogy időről-időre jelentkezünk revizor rovatunkkal, amelyben azt mutatjuk be, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal aktuális nyilvántartása szerint melyik NB I-es futballklubok gazdasági társaságai állnak végrehajtás alatt, adótartozás miatt.

Legújabb kutatásunk során meglehetősen friss információkra bukkantunk, hiszen négy labdarúgócéggel szemben is február 24-én, hétfőn indított adóvégrehajtást a NAV.

A pápai Új Lombard Sport Kft. szomorú jubileumhoz érkezett, hiszen a feketelista.hu adatbázisa szerint 2008 óta most kezdeményeztek tizedik alkalommal ilyen eljárást ellene.

Nem meglepő, hogy az évek óta anyagi gondoktól sújtott Kecskeméti Tornaegylet Labdarúgó Kft. is szerepel a listán, amelyen viszont nincs rajta a szintén pénzügyi problémáiról elhíresült pécsi, kaposvári, zalaegerszegi gazdasági társaság, ahogyan a Vasas sem.

Rajta van viszont a BFC Siófok Sportszolgáltató Kft., valamint nagy meglepetésre a bajnokcsapat cége, a Győri ETO FC Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft., illetve a Fradi részvénytársasága, az FTC Labdarúgó Zrt.

Olvasói sztorik